fbpx

Om du är en av många svenskar som lider av någon form av allergi, är du säkert alltid på jakt efter något som kan hjälpa och lindra dina besvär. Den medicin mot allergi som du kan köpa normalt, kommer ofta med en rad biverkningar. Ibland är biverkningarna lika jobbiga, som den allergi som medicinen hjälper mot.

CBD-olja kan potentiellt avhjälpa vissa av dina allergisymptom med sin antiinflammatoriska effekt – dock finns det inga bekräftade studier som drar slutsatser för detta eller har klara bevis för. På det sättet kan du bättre gå vidare med din vardag och det fantastiska med CBD-olja är, att den inte kommer med alla de biverkningar som du känner igen från medicinen, eftersom den är helt naturlig.

Billigaste
Raw Organics - 5% CBD-olja

Adresserar milda allergisymtom

Pris 399,00 SEK

Anbefalls
Raw Organics - 10% CBD

Adresserar måttliga och svåra allergisymtom

Pris 499,00 SEK

Kvalitet
Raw Organics - 20% CBD

Adresserar alla grader av allergisymtom

Pris 749,00 SEK

Hur verkar CBD-olja mot allergier?

CBD-oljan arbetar tillsammans med vårt system, och det konstigaste med allergier är det faktiskt, att din kropp försöker motarbeta något, som inte är farligt. Det beror på att din kropp tror, att du blir attackerad av något farligt, medan det i verkligheten är helt ofarligt pollen eller något annat.

Eftersom CBD-olja kan användas i kroppen för att motarbeta bakterier, kommer kroppen faktiskt att låta CBD-oljan göra jobbet och därmed slipper du alla de symptom, som du normalt skulle ha vid allergi.

Något av det som CBD-olja hjälper mot, är:

  • Ger dig ro i kroppen
  • Gör det möjligt för dig att andas genom näsan
  • Minimerar slem i halsen
  • Du sover bättre

Alla dessa punkter är något som man ofta har stora problem med, när man har allergi. För vissa är CBD-olja närmast ett undermedel. Det är mycket individuellt hur bra den hjälper dig. Men eftersom den inte har några biverkningar, är det självklart värt att prova den när du upplever allergi.

CBD olja (5% / 500mg CBD) – Mot milda allergier

10 ml flaska med 5% CBD-innehåll (500 mg) Innehåller ca. 250 droppar

Pris 299,00 SEK

Hur ofta skall jag använda CBD-olja? 

Vi vill rekommendera att du börjar använda den dagligt, för även på vintern kommer den att hjälpa din kropp otroligt mycket. Vanlig allergimedicin är bara något som du börjar ta, när du upplever allergi. Så är det inte med CBD-olja, eftersom den har många andra positiva verkningar än bara mot allergier.

Att den hjälper mot allergi, är bara en mycket liten del av vad CBD-oljan gör. Därför är det givet att du börjar använda den aktivt.

Hur intar jag CBD-olja för att slippa allergi?

Du skall helt enkelt bara ”äta” den. CBD-olja innehåller inte THC och därför kan du köpa den som handköpsmedicin. Kanske är ett bättre ord att kalla den för ett kosttillskott, även om det på många sätt kan lindra eller ta bort behovet av några typer av medicin.

Man kan säga, att CBD-olja gör det möjligt för kroppen att göra sitt jobb. CBD-olja hjälper din kropp på vägen, så att du kan slippa allergi. När du vet att allergin är på väg, bör du börja med att inta CBD-olja, så att din kropp kan vänja sig till den.

Som tidigare redan nämnt, finns det goda anledningar till att du skall inta den varje dag även under de perioder, då du inte har allergi. På det sättet är det också förebyggande för din kropp, när det igen är allergisäsong.

Vad säger forskningen om CBD-olja – allergi

Det har inte gjorts särskilt många försök ännu, när det handlar om CBD-oljans positiva verkningar mot allergier. Men de gånger då det blev undersökt, har resultaten varit lovande.

CBD-oljan går helt enkelt in och hjälper kroppen, så att den fortsatt bekämpar främmande föremål, som den tror att du blir attackerad av, när den kommer till det, som din kropp tror, att du blir attackerad av. Men här går CBD-oljan in och fixar problemen åt din kropp, så du slipper de symptom, som du normalt skulle uppleva.
Det skall forskas mer i det, innan man kan säga något slutgiltigt, när det gäller CBD-olja och allergier, men det goda är, att man själv kan börja med att experimentera med den, eftersom den inte har några biverkningar. Det är generellt en av orsakerna till att många har tagit CBD-olja till sig, eftersom det är så lätt att komma i gång med och man riskerar inte, att det är några olyckliga biverkningar. Det värsta som kan hända, är att det inte fungerar för dig. Men du kan inte veta det, innan du provar det.

Särskilt om du har upplevt problem med allergimedicinen, är det värt att försöka med CBD-olja i stället.

CBD-olja (10% / 1000 mg CBD) – För måttliga allergier

10 ml flaska med 15% CBD-innehåll (1 000 mg) Innehåller ca. 250 droppar

Pris 1.399,00 SEK

Vad skall jag förvänta när jag börjar med att använda det?

För många minskar de symptom som du är van vid att ha när du har allergi. Därför är det också det, som de flesta förväntar, när de börjar med CBD-olja. Dessutom hjälper CBD-olja med en rad andra problem, det får din stressnivå ner och du sover bättre. Så även om det inte hjälper dig med själva allergin, kommer du fortfarande att uppleva en del andra positiva verkningar, som det är med CBD-olja.

Därför kan det vara en god idé att skriva lite varje dag om hur du har det, så att du kan se dina förbättringar och framsteg. Bland annat hur det går med din allergi.

På det sättet vet du om du mår bättre. För många verkar CBD-oljan efter några få dagar, vilket också är anledningen till att det kan vara en god idé att börja med CBD-olja, innan du upplever din allergi.

Det är också anledningen till att vanliga allergimediciner kan vara för starka för din kropp, eftersom de oftast är framställda för att gå i kamp mot din allergi med det samma. Här kan du mer se CBD-olja som något, som hjälper din kropp och därför tar det också längre tid, innan du upplever dess positiva verkningar.

Oavsett anledningen, rekommenderar vi att du börjar med att ta din CBD-olja med det samma.

Verkar det för alla?

Nej, det finns ingenting som verkar för alla. Du kommer att uppleva några positiva verkningar med CBD-olja, men vi kan inte lova dig, att det hjälper mot din allergi. Här blir du tvungen att experimentera lite med den.

Här kan det vara nödvändigt att prova sig fram med olika doser. Det anses vara säkert att ta CBD-olja upp till 1500 mg. Om du är hårt drabbad av allergi, skulle vi rekommendera dig att börja med en mindre dos och så arbeta dig upp. På det sättet kommer du fram till vad som fungerar bäst för dig.

Det är klart den bästa lösningen om du vill öka dina möjligheter att det verkar även för dig.

CBD-olja (20% / 2.000 mg CBD) – För dåliga allergier

10 ml flaska med 20% CBD-innehåll (2000 mg) Innehåller ca. 250 droppar

Pris 899,00 SEK

Ett bra alternativ till medicin

Som vi kom in på i början av inlägget, många har stora problem med den allergimedicin som man kan få. Ofta är biverkningarna värre än själva allergin och det får många att ge upp och leva med deras allergi.

Det är sällan en bra lösning, eftersom det kan sluta med att ge värre symptom i längden. Du skall komma ihåg att kroppen kämpar mot något, som den tror angriper dig. Då den inte slutar, kommer du ofta att uppleva, att din allergi blir bara värre med åren om du inte gör något.

I värsta fall kan det betyda att du får kronisk astma eller eksem. Det värsta med det är att du kommer att ha det året runt och inte bara när du normalt är drabbat av allergi. Det kommer bara att bli värre när det är allergisäsong.

Därför är det viktigt att du alltid provar något mot allergi och här kan CBD-olja mot allergi vara ett bra alternativ till din medicin. Den har inga biverkningar och det är något som alla kan inta.

Du intar den oralt, vilket gör att den kan intas tillsammans med andra kosttillskott eller varje kväll, innan du går i säng. Det är generellt en god idé, att du intar det varje dag, eftersom det ökar dina chanser att bli av med din allergi.

Det är klart att det är få som helt blir av med deras allergi, men du kan ofta minska den så mycket, att du kan leva ett ganska normalt liv när det är allergisäsong. Om du lider av svår allergi, då vet du, hur mycket detta betyder.

Vår rekommendation är, att du börjar inta CBD-olja, och på så sätt är du redo inför allergisäsongen. Vid daglig intagning får du också andra positiva verkningar, som du kan läsa om här på sidan. På det sättet ställer du om din kropp bäst möjligt för att bekämpa din allergi.

För riktigt många innebär det att de kan slippa deras allergier nästan helt. Du kan ge CBD-olja även till barn, eftersom den är helt ofarlig. De blir inte höga, eftersom den inte innehåller THC, har du inget att vara orolig för, när det handlar om CBD-olja. Ibland går den under namnet cannabisolja, men eftersom den har under 0,2% THC i sig, kommer det att vara tal om CBD-olja, som du inte blir hög av.

Vi hoppas att du kan bli av med din allergi med hjälp av CBD-olja. Många före dig har redan gjort det.

Denne side er anmeldt af: Peter Rasmussen Rating 10/10

Dette indlæg har fået 4.58 stjerner baseret på 12 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg

Write A Comment